Fülledt erotika

Megint gyütt egy e-mail, hogyaszongya: Tündi lefeküdne veled!

Mármint velem… Jót röhögtem, hiszen már nem először akarnak beleugrasztani valami marhaságba bujálkodás ürügyén. Hogy mibe, sejtelmem sincs, mert már az elsőt is bontatlanul mutattam a rendszergazdinak, aki valósággal felsikoltott, nehogy ráklikkeljek, mert hátha vírus lappang benne.

No de kérdik tőlem a kollégák, mit nyerítek? Mondom nekik hogy szextettre lennék hivatalos, erre pirulva vallják be, hogy ők is kaptak efféle elektronyikus levélkéket. Mintha megannyi szőke hercegek lennénk, a paripánál nagyobb szerszámmal. Ami persze hízelgő, de mégis olvasatlanul, marokszám szórtuk ki a francba a felkínálkozó e-maileket, pedig valahány női név van a naptárban már mind lefeküdt volna velünk, tán még gruppenben is, de úgy látszik, mindőnknek töretlen a hűségünk. Azért még kísérleteznek Tündikéék, bár egyre ritkábban, de tán egyszer átváltanak a férfinevekre, hátha „mások” vagyunk. Vagy jönnek majd viagrás levelek, hogy feltuningolják a lemenő nap erejét.

Azért nékem gyanús az informatikusunk: lehet, csak ki akart minket ütni a nyeregből, hogy egyedül bontogathassa a pajzán leveleket. Mert a füle mintha egyre vékonyabb, átlátszóbb lenne.

Most pedig hallgassunk bele egy nótába (mondhatnám, franciázzunk egy kicsit), ami Kádár-korszakban tiltott gyümölcs volt, és ami a rothadó kapitalizmus perverz szüleményének számított, de mi dafke ezt hallgattuk.Tán ismerős lesz a dallam, ráadásul ma már ez igazán szolidnak számít, például a tévében még egy 12-es karikát sem érdemelne…

2 hozzászólás a(z) “Fülledt erotika” bejegyzéshez

  1. Jajjajjajjaj… a Je t’aime!
    Hányan vesztették el a szüzességüket anno erre a “háttérre”? Mekkorát ütött ez akkor…Mit ütött! Csapott! Taglózott! Hej, de ki lett ez találva! Jane Birkin és Gainsbourg! Fantasztikusak voltak együtt! (naná, hogy én is az aznapi vőlegényemmel!). Szerény véleményem szerint, ez mind a mai napig bombahatás, nincs az a mai 16 éves süldőlány/fiú, akikben ne hajszálpontosan azokat az érzéseket, hatásokat váltaná ki, mint akkor és ott: bennünk! Nincs új a Nap alatt! Évelő, örökzöld, etalon! És akkor a “hatalom” ezt ki is “spamelte”, rendesen! Nem tudták elvenni tőlünk! Hálás köszönet a felelevenítéséért, Uram…Sok, sok ilyen “informatikai szemetet” akarok még Magától!
    “Hagyja a dagadt ruhát másra. Engem vigyen föl a padlásra.”

  2. Ofélia!
    Véletlenül nem Te vagy azt a Tünde, aki célkeresztjébe vette Tollminátor Uram szüzességét! Igen nosztalgiázol! Megjegyzem én is! Én Alain Delonra emlékszem – és tengernyi Magyarországon készült hamisítványra. Volt olyan ismerősöm – zenetanár volt az ártatlannya! – aki talán a saját kefélésüket is beleszerkesztette az általa felvett változatba. Dehát a betiltott dolgoknak már csak az a sorsa! Nem kevésbé jót röhögtünk a Bárhogy lesz, úgy lesz…szám betiltásán, mert ugye: hogy lehet az mindegy ’56-ban, hogy “bárhogy lesz, úgy lesz”!?

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>