Sherylnek szurkolva

És most lendüljünk át Sheryl Crow-ra, persze csak képletesen. Merthogy az ötvenéves, szerfelett csinos, gitáros csalogányra rájár a rúd: pár éve még mellrákkal kezelték, most, illetve még tavaly viszont agydaganatot diagnosztizáltak nála az orvosok, mert Sherylnek feltűnt: memóriazavara van. Saját dalszövegeit feledte el koncert közben, ami elég kínos, bár volt már ennél kínosabb eset is, mikor jó pár éve Király Lindus felejtette el a Himnusz szövegét, bár ő kitűnő egészségnek örvendett.

Eric Clapton nagyon szeretheti (tegyük hozzá: én is), hiszen nem egy koncertjén szerepelt a csalogánytorkú, nem is tudom, hányszoros Grammy-díjas énekesnő, természetesen nem érdemtelenül. Mint ahogy a Rolling Stones együttes szívesen látott vendége is: egy coitusszal ért fel az a duett, amit Mick Jaggerrel műveltek a Honky Tonk Womanben.

Belefülelve Sheryl szólólemezeibe, inkább a country zene elemeit érezzük dominánsnak, pedig ha kell, a dalnoknő könnyedén hangol át vadóccá, mint például egy immár klasszikus Led Zeppelin-nótában, a Rock And Rollban.

Hallga csak! És ha valakiben ennyi vitalitás van, tán az agydaganattal is meg tud küzdeni. Én szurkolok neki…

Egy hozzászólás a(z) “Sherylnek szurkolva” bejegyzéshez

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*


*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>